22:a dagen i Sydafrika!

Ja, nu är det ju egentligen 24e dagen men eftersom jag varit en latmask samt varit upptagen så måste jag ta igen lite bloggande, har faktiskt en MASSA att berätta. Hehe. Gårdagen bestod av uppstigning 04.30, förstår ni hur tidigt det är?! Ja i alla fall var vi uppe långt innan solen för att vandra upp på Table Mountain och ja, det var värt det! Vandringen kändes som sju svåra år, det var BRANT, men en otrolig upplevelse, känna pulsen stiga och mjölksyran bubbla i vaderna. Härlig känsla att ta sig upp med sina egna ben, eller ja, nog använde jag händerna också hehe. Det var massiva stenar sporadiskt utspridda och första halvan av vandringen gick relativt smärtfritt, andra kändes som död fö varje steg. Kan kort och gott säga att löpträningen inte gett ett skit, fast samtidigt vad förväntar man sig när den görs en gång i månaden hehe. Nämen det var väldigt kul och fruktansvärt värt det när vi satt i bergssluttningen och tittade på soluppgången, helt otroligt. Det finns inte mycket som är vackrare än den utsikten vi hade då!
 
Efter promenaden upp för Table Mountain åkte vi linbana ner som gick förvånansvärt fort och väldigt brant samt att den roterade. Rena rama karusellen var det haha. Väl nere på marken packade vi in oss i en taxi, åkte hemåt, packade vår kappsäckar och tog taxi direkt till stranden. Där la vi oss som klubbade sälar och njöt av värme och vila. När klockan började röra sig mot middagstid gick vi vidare mot Caprice, en mysig restaurang där jag åt den godaste wrapen jag någonsin fått i mig. Fylld med grönsaker och cajun kyckling. Väldigt gott! Kvällen bestod inte av mycket utan vi låg hemma i sängarna, fnissade och facebookade. Haha. Det blev en rätt tidig kväll och lördagen närmade sig!
 
Såhär mörkt var det när vi började vår vandring, klockan är ca 05.30, Mysigt att se staden lysa på avstånd. Dock väldigt dålig bild, fångar verkligen inte dess rätta bild men men!
 
Här fick vi se den fantastiska soluppgången, ungefär halvvägs upp för berget, helt fantastiskt fastän bilderna inte riktigt kan fånga den känslan.
Otrolig utsikt, ca 1000 höjdmeter över havet. Aaaah!
En helt fantastisk upplevelse med andra ord, mycket nöjd över att man orkade hela vägen upp för utsikten var värt allt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0